Toch een cursus handanalyse?

Al jaren geef ik minimaal twee keer per jaar met heel veel plezier de basiscursus handanalyse bij de Volksuniversiteit in Amsterdam. Vorig jaar, was het gezien de maatregelen, niet mogelijk om beide cursussen door te laten gaan en wederom kon de cursus die voor maart gepland stond geen doorgang vinden. Ontzettend balen voor iedereen.

Maar kan die cursus dan niet online worden gegeven vraag je je wellicht af? Ja zeker wel er is echter één maar. De gehele cursus wordt namelijk gegeven op basis van jouw eigen handafdrukken. Alle lesstof wordt direct toegepast op jouw eigen handen want dat maakt het nu juist zo leuk. Je leert over jezelf & tegelijk leer je dit toe te passen op een ander. En tja, om die handafdrukken te maken zal ik je echt even fysiek moeten ontmoeten, dat gaat niet online en juist dat was dus niet mogelijk gezien het beleid waar de Volksuniversiteit zich aan moet houden. En eerlijk gezegd, niemand weet wanneer dat wel weer kan en zoja of er dan voorwaarden worden gesteld aan deelname zoals 'testen', iets waar ikzelf niet achtersta.

Dus ik heb nagedacht, want zeker in een tijd waarin mensen heen en weer geslingerd worden tussen het ene nieuwsbericht en het andere, beperking ervaren door allerlei maatregelen of overmand worden door gevoelens van machteloosheid, is het juist zo belangrijk om dicht bij jouw eigen kern te blijven. En wat leent zich daar nou beter voor dan jouw eigen handen? Jouw basis, jouw kern, jouw waarheid. 

                   afbeelding via i.pinimg.com


Daarom heb ik besloten om deze keer de basiscursus handanalyse online zelf te geven. Er kunnen maximaal 10 personen mee doen en ieder van deze deelnemers zal, voor aanvang van de cursus, apart met mij een afspraak moeten maken om bij mij handafdrukken te laten maken. Het nemen van deze handafdrukken neemt, van binnenkomst tot vertrek, nog geen 10 minuten in beslag en ik draag handschoenen bij het maken van de handafdrukken. 

Ben je nieuwsgierig naar jezelf en wil je kennis maken met de wondere wereld van handen en de informatie die daarin verborgen ligt? Dan ben je van harte welkom. Lees onderstaand de informatie over de cursus en stuur een email naar joyce@vannispen.nl of bel 0621225836. 

  • 5 lessen in de avonduren 19:30 - 22:00 uur;
  • locatie online via Zoom;
  • handafdrukken: Deurloostraat 108 Amsterdam;
  • prijs € 150,- 
  • data lessen: 31 mei, 7 juni, 14 juni, 21 juni, 28 juni