Energie collectief & individueel, waar staan we?

De afgelopen twee jaren waren op z'n minst 'interessant' te bestempelen toch? En een ieder van ons heeft dit weer op zijn eigen manier beleefd. Hadden we dit alles dan kunnen zien aankomen? Ja & Nee.

Ja: omdat we qua energie of het nu via astrologie, numerologie of tarot is, exact weten met welke thematiek we op Universeel, Collectief & Individueel gebied mee te maken krijgen. En....
Nee: omdat we niet weten 'hoe' we daar daadwerkelijk mee om zullen gaan. Simpelweg omdat een ieder van ons beschikt over een vrije wil en dus op ieder moment een keuze maakt, hetzij bewust, hetzij onbewust.

Nu ben ik niet onderlegd in de astrologie dus op dat vlak kan ik je alleen meegeven dat we voor dit jaar werkelijk een knallend vuurwerk aan astrologische aspecten hebben. Maar op collectief & individueel gebied, daar kan ik je wel een hoop over vertellen.
De aarde zelf kent namelijk jaarlijks een specifiek thema qua energie voor het collectief. En vervolgens kent ieder individu hier op aarde ook weer een specifiek jaarlijks thema. Net als die Russische Matroesjka poppetjes, het één staat in relatie tot het ander en alles beïnvloed elkaar. En ik kan je vertellen, het jaar 2022 is een kantelpunt, en dat kantelen zal niet middels  'zachte hand' zijn.

                                 kaarten van het Deck: Tarot of the Holy Spectrum van Chase Voorhees

Is dat iets om bang voor te zijn? Absoluut niet! Is het handig voor jezelf om te weten waar je mee te maken krijgt om in plaats van onbewust te handelen, een bewuste keuze te maken? Simpel gezegd: wanneer je niet weet waar je naar toegaat op vakantie is het moeilijk pakken voor je bestemming. Wanneer je weet dat je bestemming Aruba is, weet je dat je je skipak in de kast kan laten hangen.

Daarom geef ik zondag 20 februari van 20:00 - 22:00 een presentatie via Zoom met een terugblik op 2020 & 2021 en bespreken we de thematiek voor 2022
op collectief niveau middels de Numerologie & Tarot. Daarnaast zal ik voor iedere deelnemer de thematiek op individueel gebied voor dit jaar bespreken.
Lijkt je dit wat en wil meedoen? Stuur een mailbericht naar joyce@vannispen.nl met je geboortedatum en je telefoonnummer. Kosten voor deelname zijn € 20,-. Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen dus vol = vol.