Media

april 2015

Artikel voor het blad Omring geschreven door Mireille Goedkoop met fotografie van Michiel van der Ham. 17 december 2014

Dessie Lividikou moest voor haar opleiding camerajournalistiek een reportage maken van iemand met een interessant beroep, zo blij dat ze mij heeft gekozen! Dank Dessie! 
28 april 2014

Helaas bestaat het programma niet meer maar ik was in de laatste week van Studio Max Live nog bij hun te gast in de Studio. 27 maart 2014

Artikel in Het Parool over de cursus handlezen bij de Volksuniversiteit Amsterdam.
Ook te lezen in pdf via de site van de Volksuniversiteit
5 maart 2014

Uitgebreid verslag van het consult van Marte, oprichter & eigenaar van Moderne Hippies, DE hippiestyle-magazine-blog.

Check de blog van Moderne Hippies voor alle foto's en het verslag.

 
24 juni 2013

Artikel in de Trouw over Kerkennacht 2013 en het project 'SAVE THE IDENTITIES'11 december 2012

Radio Steunkous
“Ben eigenlijk wel toch een beetje excentriek”

Vandaag gaat het over de steun die we aan onze handen kunnen hebben. De hand en polschirurg Miryam Obdeijn van het AMC is te gast. Zij is ook secretaris van de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie. Komende zaterdag bestaat deze vereniging 40 jaar. Zij vindt het belangrijk dat mensen weten dat dit specialisme bestaat wanneer je problemen hebt aan je hand of pols. Joyce van Nispen is handlijnkundige. Zij heeft de hand gelezen van een luisteraar; Mevrouw Kilian. Mevrouw Kilian heeft zichzelf eerst omschreven voordat Joyce langs kwam. Daarna kunnen we horen of de beschrijving van Joyce overéén is gekomen met wat mevrouw Kilian zelf zei. Diederik van Puffelen heeft ook nog een vraag aan de handlijnkundige:”Kan de hand van zijn vrouw Sophie nog gelezen worden die als gevolg van smetvrees eindeloos met haar handen in het sop zit?”

Ook te beluisteren via SALTO 


19 november 2012 

Uitzending 'de grote boodschap' van AT5 waarin ik werd geïnterviewd over de boodschap in de handen. Onderstaand de uitzending, handlezen is het derde item.