Consulten

Neem je leven in eigen handen.

Handleeskunde een kermisattractie? Ik zit in m'n rode velours tentje, tussen de zweefmolen en het reuzerad in, met onder m'n tafel een voorraad zuurstokken. Alle gekheid op een stokje, NEE handleeskunde is zeker geen kermisattractie.

Wat is het wel: een eeuwenoude studie die je meer inzicht geeft in jezelf, over je karakter, over de patronen die je misschien hebt ontwikkeld door de jaren heen. Het kan je antwoorden geven op bepaalde vraagstukken die op dit moment spelen, de lessen die je wellicht hebt te leren, hoe je basisch in het leven staat, waar je krachten & talenten liggen, hoe je met je emoties omgaat en nog veel meer.

Beide handen worden gelezen, links & rechts. Ik kijk naar het verleden, heden en naar tendenzen die in het verschiet liggen. Toekomstvoorspellen doe ik niet. Het is namelijk zo dat lijnen in de handen veranderen wanneer jij verandering in je leven aanbrengt. Inzicht in jezelf geeft je ook de mogelijkheid om je leven in eigen handen te nemen.
Nog even over het fabeltje dat we zouden kunnen zien hoe oud je wordt, dat is klinkklare onzin. Ik kan met geen enkele mogelijkheid zien wanneer je het loodje legt. Uit de levenslijn kan ik wel onder andere lezen: de kwaliteit van het leven, de mate waarin je geniet, gezondheid en gebeurtenissen die impact hebben gehad.

Praktische informatie:
- voorafgaand aan de lezing worden er afdrukken van je beide handen gemaakt die je na afloop mee krijgt;
- duur van een consult is 1 tot 1,5 uur max;.
- kosten: 90,- euro inclusief BTW. Gelieve cash te voldoen.
- het consult wordt opgenomen en wordt via Wetransfer naar te toegezonden.

Je kunt een afspraak maken telefonisch, zie onder CONTACT of per email