Consulten

Handanalyse een kermisattractie? Ik zit in m'n rode velours tentje, tussen de zweefmolen en het reuzerad in, met onder m'n tafel een voorraad zuurstokken. Alle gekheid op een stokje, NEE handanalyse is zeker geen kermisattractie.

Wat is het wel: een eeuwenoude studie die je meer inzicht geeft in JEZELF, over je karakter, over de patronen die je misschien hebt ontwikkeld door de jaren heen. Het kan je antwoorden geven op bepaalde vraagstukken die op dit moment spelen, de lessen die je wellicht hebt te leren, hoe je basisch in het leven staat, waar je krachten & talenten liggen, hoe je met je emoties omgaat en nog veel meer.
Waarom handanalyse? Ik zie het leven als een reis, jouw reis. Je neemt je bagage mee en soms komt er wat bij en gaat er wat af. En in de handen, zie je bij wijze van spreken al die stations & luchthavens waar je bent geweest, die momenten waarop je diep geraakt bent door dat ene prachtige uitzicht, het mooie moment met familie of vrienden. Maar ook de momenten waarop je de trein miste of de bus een ander traject nam dan gepland. En dat staat allemaal in jouw handen, die jouw reis vertellen. Toekomstvoorspellen? Absoluut niet! Wel kan ik zien waar een mogelijk uitstapje in het verschiet ligt, echter het is altijd aan jou of je wel of niet een ticket koopt.

Beide handen worden gelezen, links & rechts. Ik kijk naar het verleden, heden en naar tendenzen die in het verschiet liggen. Toekomstvoorspellen doe ik niet, ik kan met geen enkele mogelijkheid zien wanneer je het loodje legt. Da’s klinklare onzin! Het is namelijk zo dat lijnen in de handen veranderen wanneer jij verandering in je leven aanbrengt. Inzicht in jezelf geeft je ook de mogelijkheid om je leven in eigen hand te nemen.

Praktische informatie:
  • voorafgaand aan het consult worden er afdrukken van beide handen gemaakt die je na afloop van het consult meekrijgt;
  • duur van een consult is 1 tot 1,5 uur max;.
  • kosten: € 150,- inclusief BTW. Gelieve cash te voldoen;
  • het consult wordt opgenomen en vervolgens via Wetransfer naar je toegezonden.
Je kunt een afspraak maken telefonisch, zie onder CONTACT of per email
Voor meer informatie over andere mogelijke consulten verwijs ik je naar de WEBSITE