Welkom


Welkom, deze blog gaat over handlezen, inspiratie, mijn praktijk en die dingen waar ik blij van wordt. Waarom handlezen? Ik zie het leven als een reis, jouw reis. Je neemt je bagage mee en soms komt er wat bij. En in de handen, zie je bij wijze van spreken al die stations & luchthavens waar je bent geweest, die momenten waarop je diep geraakt bent door dat ene prachtige uitzicht, het mooie moment met familie of vrienden. Maar ook de momenten waarop je de trein miste, de bus een ander traject nam dan gepland. En dat zijn al die lijntjes, die jouw reis vertellen. Aan toekomst voorspellen doe ik niet, wel kan ik zien waar een mogelijke uitstapje in het verschiet ligt, echter het is altijd aan jou of je wel of niet een ticket koopt.

Om handen te kunnen lezen heb ik een opleiding van 2,5 jaar bij Ellen Duim afgerond, al 15 jaar een begrip in de wereld van handlezen.

Meer informatie over consulten, workshops en overige zijn te vinden bij de INFORMATIE & MOGELIJKHEDEN in de rechterbalk. Naast mijn praktijk geef ik als docente handleeskunde aan de Volksuniversiteit in Amsterdam zomerworkshops en een basiscursus handleeskunde, informatie hierover is te vinden op het blog.

Heb je een vraag, opmerking of wat dan ook, ik hoor graag van je & wellicht tot snel!

Groet,
Joyce