feest, diner of zo maar

Feestje, uitje of diner? Geef het wat extra en maak het voor de gasten memorabel door een korte handlezing. Of wellicht beter omschreven door een van de gasten waarvan ik onlangs een bedankje ontving: maak het een dag met een gouden randje.

FEESTVARKEN
Of het nou om een jarige gaat of een aanstaande bruid of bruidegom, het is altijd leuk om diegene die in het zonnetje staat die dag nog wat extra's mee te geven.
Als eerste komt de bruid/bruidegom of jarige aan bod voor een handlezing (circa 15-20 minuten), waarbij ik uiteraard de diepe zielenroerselen ongemoeid laat! Vervolgens ontvangen de andere gasten een korte handlezing (circa 5-10 minuten). Dit lijkt kort, maar geloof me, de hoeveelheid informatie die je in deze tijd ontvangt zal je verbazen.
Kosten: vanaf € 150,- (max 10 personen). Boven dit aantal wordt er in overleg een prijs afgesproken.

HET UITJE
Gezamenlijk iets doen met je collega's of vriendinnen, het blijft ontzettend leuk om als groep iets te delen.
Bij een uitje begin ik met een beknopte uitleg over het handlezen waarna ik direct van start ga met korte handlezingen per persoon (circa 10 minuten).
Doordat dit alles in groepsverband gebeurt is het ook vaak een feest van herkenning voor al je andere vriendinnen of collega's. De 'oh ja dat doe je altijd' vallen regelmatig uit de lucht.
Kosten: vanaf € 150,- (max 10 personen). Boven dit aantal wordt er in overleg een prijs afgesproken.

DINER
Of het nou om een intiem diner gaat thuis of een groots 'walking diner', het wordt zeker een diner waar men aan terug zal denken wanneer je je gasten verrast met een korte handlezing. Aan gesprekstof zal het die avond niet schorten.
Kosten: afhankelijk van de wensen worden de kosten in overleg besproken.