Flavourites Live!

Wat ooit begon als een kleinschalige verzamelpagina van de Leukste Webshops in Nederland is in no time uitgegroeid tot 'de place to be' voor webshoplievend Nederland. Ik heb het het over FLAVOURITES. Vervolgens bedachten de twee oprichters dat een jaarlijks Live event, waarbij de mensen achter deze webshops een gezicht krijgen en hun spullen als in een 'winkel' kunnen verkopen, een goed idee zou zijn. En jawel, dit is alweer de vierde editie van FLAVOURITES LIVE!

En als je denkt dat er alleen maar geshopt kan worden, wat op zich natuurlijk al heerlijk is, dan heb je het mis. Er worden diverse workshops gegeven, van het haken van een kersthanger tot aan het maken van moodboards, het is allemaal mogelijk. Daarnaast zijn er diverse lezingen te beluisteren gegeven door 'door de wol geverfde' webshopeigenaren, juristen & marketeers die je alles kunnen vertellen over de voordelen, maar ook de haken & ogen die er zijn bij het bestieren van een webshop.

Maar da's nog niet alles, want je kan nu ook bij het Flavourites Live event je handen laten lezen. Drie dagen lang van 23 t/m 25 november, tussen 12.00 - 17.00 zal ik aanwezig om korte handleesconsulten te geven. En ik neem twee fantastische collega's mee, Leone Eltink & Conny van der Kroon.

Wij hebben er ontzettend veel zin in, dus wanneer je even je tassen wilt neerzetten met al die geweldige aankopen, kom bij ons aanschuiven voor een moment voor jezelf en laat ons je handen lezen.

Voor meer info % bestellen van kaarten WWW.FLAVOURITESLIVE.NL. Oh nog even, niet geheel onbelangrijk: locatie is makkelijk te bereiken via openbaar vervoer, maar er kan ook gratis geparkeerd worden.