voor de liefste mama...

Jawel, het is bijna weer Moederdag. Nu ben ik zelf nogal slecht in het onthouden van dergelijke dagen, maar het helpt wanneer je a) zelf een familyplanner ontwerpt waar het luid en duidelijk wordt vermeld zowel in beeld als in woord en b) je kinderen op de lagere school hebt die daar aan herinnerd worden door juf of meester.

Nu heb ikzelf (en mijn broer ook) natuurlijk de beste moeder van de wereld. Geloof me, die van ons is echt de leukste, aardigste, liefste, hulpvaardigste die je je maar kunt bedenken.
Maarja, moeten we dan juist op die dag onze waardering laten blijken? Wat een onzin, allemaal pure commercie dat hele Moederdag gebeuren. Nou nee, dat is het dus niet. Het vereren van Moeders op een specifieke dag gaat zelfs terug tot het Klassieke Griekenland. Maar de wijze waarop wij het vieren hebben we te danken aan de Amerikaanse Anna Marie Jarvis die in 1907 begon met het promoten van een 'Moederdag' als een dag van waardering van moeders wat uiteindelijk na veel politiek gelobby in 1914 tot een officiele feestdag werd uitgeroepen door President Woodrow Wilson. Waarom dan die tweede zondag in mei? De moeder van Anna Jarvis stierf op de 9 mei 1905 (indertijd de eerste zondag in mei). Als vaste dag voor het eerbetoon aan moeders koos Anna Jarvis voor de zondag na de sterfdag van haar moeder: de tweede zondag van mei.

Nou, als dat geen teken van waardering is, weet ik het ook niet meer. Het mooie is, dat wij door Anna Jarvis jaarlijks ook blijk van waardering kunnen geven aan de moeders die nog in leven zijn. En ja dat doen we vaak met ..... een kadootje. Tada, daar is ie, de commercie. De tijd dat je met je knip & plaksel werkje net zoals op school kunt aankomen is nu eenmaal voorbij (vinden we zelf). Nou en om jullie leven makkelijker te maken, zal ik even helpen met het zoeken naar een geschikt presentje voor moeders. Zo ben ik dan ook wel weer, de vriendelijkheid zelve, heb ik van m'n moeder :-).
Ik zal de stuk voor stuk zeer persoonlijke, mogelijke presentjes op een rij zetten.

Alle kado's worden smaakvol en met aandacht verpakt. Uiterste besteldatum is 5 mei 2013

Numerologische Sieraden
Als onderdeel van het handlezen pas ik ook numerologie toe. Keer op keer heeft de numerologie voor mij bewezen een opvallend doeltreffende methode te zijn om inzicht te geven in de vele onderdelen van iemands leven. Hoe was je als kind? Hoe ziet de buitenwereld je? Wat is jouw levensles? Waar wil jij heen? Hoe pak jij de dingen aan? Aan al deze vragen en nog meer worden door middel van berekeningen nummers gekoppeld die vervolgens een betekenis weergeven. De afzonderlijke nummers staan in relatie tot elkaar en geven zo een totaalbeeld.
Ieder nummer is ook gekoppeld aan kleur, element, metaal en steen. Op basis van jouw geboortedatum maak ik jouw persoonlijke numerologie en gebruik specifiek het nummer van de ziel & de levensles als basis voor de Numerologische Sierraden. De Levensles is de grote les die wij in dit leven hebben te leren. De Ziel is er altijd, maar zal zich ten volle manifesteren wanneer de lessen zijn geleerd. In beide gevallen is het fijn om wat extra hulp te gebruiken.

Vriendschap
Iedere armband heeft die specifieke kleuren kenmerkend voor jouw levensles en ziel en dat reken ik graag voor je uit. Je ontvangt daarbij een omschrijving van jouw levensles en ziel. Daarbij bestaat de keuze voor de 'V' vorm of de 'Candystripe' vorm. De armbandjes zijn handmatig door mij geknoopt van puur natuurlijk katoen. Bestellen per email
Prijs:  
€ 22,95 (exclusief € 2.16 verzendkosten) Halfedelsteen
Iedere armband heeft die specifieke steen voor jouw levensles of jouw ziel en dat reken ik graag voor je uit. Je ontvangt daarbij een omschrijving van jouw levensles of jouw ziel. Uiteraard is het mogelijk ook een armband te laten maken met de stenen die voor beide gelden. Meer info, check de pagina Numerologische Sieraden op deze blog.

Aan iedere armband is ook een Rudraksha kraal geregen. Deze kralen zijn afkomstig van de Elaeocarpus Ganitrus Roxb boom en worden door Hindoes al honderden jaren gezien als een heilige kraal die onder andere bescherming biedt tegen negatieve invloeden.
Prijs:  
€ 19,95 voor een enkele steen (levensles of ziel)
€ 22,95 voor twee stenen (levensles & ziel)
(exclusief € 2.16 verzendkosten) 


Kort consult Handlezen
Hoe leuk is het om je moeder een kort consult handlezen te geven, inzicht in haarzelf en als je erbij mag zijn, inzicht in je moeder, dat kan een hele hoop voor haar of jullie betekenen. Daarnaast kan het ook antwoorden geven op bepaalde vraagstukken die spelen. Consulten vinden plaats in Amsterdam.
Prijs:
€ 20,- (20 minuten) enkel consult
€ 40,- (40 minuten) moeder/kind consult
(exclusief € 2.16 verzendkosten)

 
Consult Handlezen
We willen allemaal dat de mensen die dicht bij ons staan happy zijn, en alles uit het leven halen wat zij voor ogen hebben, toch? Dat hebben we niet in de hand, maar een handleesconsult kan je wel op weg helpen, je weer dichter bij jezelf brengen en daardoor kun je je leven weer in eigen hand nemen.

Wat is er nou mooier dan dat kado te doen? Consulten vinden plaats in Amsterdam. De ontvanger krijgt de sessie opgenomen op cd mee naar huis evenals de afdrukken van de handen.

Prijs:
€ 70,- (1 tot max 1.5 uur)
(exclusief € 2.16 verzendkosten)