Workshop Intuïtie in Handen & Symbolen 2 juni

Ik was het helemaal vergeten om het hier te plaatsen, maar er is weer een workshop Intuïtie in Handen & Symbolen op zondag 2 juni 2013. Reden waarom ik zo laat ben heeft te maken met het feit dat de workshop bijna vol zit, er zijn nog twee plekken beschikbaar. Dus.. als je mee wilt doen, laat het me weten. Onderstaand meer info over de workshop.


Intuïtie in handen & symbolen
Intuïtie, wat is het? Het kan het stemmetje zijn of het onderbuik gevoel dat je zegt dat iets ok is of juist niet. Het kan het ‘simpelweg weten dat wat je doet goed is’ zijn. Het kan zich manifesteren wanneer je een ruimte met mensen binnenloopt en voelt dat er iets speelt. Dit is slechts een kleine greep aan vormen waar intuïtie een rol speelt en zo zijn er nog vele anderen. De één vertrouwt er blindelings op, de ander laat het overrulen door de ratio. 
Feit is: Iedereen heeft het!

Ervaar nu zelf in onze 1-daagse workshop Intuïtie in handen & symbolen waar jouw specifieke deel aan intuïtie zit en leer op praktische wijze hoe hier naar te luisteren en op te vertrouwen.

PROGRAMMA
In de ochtend leer je waar intuïtie allemaal in de handen kan staan. En nog leuker, aan de hand van de afdrukken van jouw eigen handen, zie je waar jouw specifieke deel aan intuïtie zit, of je deze toepast in je dagelijks leven of waar je juist extra aandacht aan kunt besteden. Daarnaast leer je met het theorie gedeelte de verschillende vormen van intuïtie in de handen ook bij anderen te herkennen.
In de middag leer je hoe je via de symbolen van de tarot leert te luisteren naar je intuïtie. Uit de enorme collectie verschillende orakelkaarten kiest ieder zijn eigen beeldtaal uit om daarna door middel van oefeningen gericht met elkaar aan de slag te gaan.

Het wordt een bijzondere dag van leren, luisteren, ontspannen & genieten.

WIE ZIJN DE DOCENTEN
Joyce van Nispen heeft als handanaliste haar eigen praktijk in Amsterdam waar zij privé consulten geeft. Daarnaast is ze werkzaam als docente Handleeskunde bij de Volksuniversiteit Amsterdam en is voor korte handlees sessies te vinden op o.a. Sunday Market Westergasfabriek, Beter & Leuk, het Happinez Festival & Flavourites Live! 
Jacqueline de Gruyter opgeleid als Art- director en illustrator, werkt inmiddels aan het festival voor APPS in de maand april. “Op mijn 28ste ben ik begonnen met het lezen van de tarot en doe dit nu 12 jaar. Ik geef tarot workshops, verzorg privé consulten en lees op (bedrijfs) evenementen. Ik zie mij zelf als een hedendaagse vertolker van spiritualiteit op een nuchtere manier”INFO
Wanneer Zondag 2 juni 2013

Waar Mk24, Mauritskade 24 Amsterdam


Programma

10:00: Intuïtie in de handen
12:30: Pauze/ lunch

13:15: Intuïtie & symbolen

15:45: Einde workshop

Prijs: €90,- inclusief lunch, koffie & thee, syllabus en handafdruk.
Te voldoen op rekening ING Bank 755211030 t.n.v J.M.A.C. van den Reek, betalingskenmerk Intuïtie


Aanmelden: via de mail: joyce@vannispen.nl of jacqueline@appril.nl.
Aanmelding is definitief na ontvangst van betaling

Vragen: handlezen: joyce@vannispen.nl / 06-21225836 
tarot: jacqueline@appril.nl / 06- 51 93 77 93