En dan na de vakantie

 
afbeelding via Rythem of Life

Yeah, bijna vakantie! Dus voordat ik net zo happy mag springen als deze olifant nog even snel een overzicht van wat er daarna in iedergeval op de planning staat. Dat ruimt een beetje op in m'n hoofd en wie weet hebben jullie er ook wat aan.

VOLKSUNIVERSITEIT AMSTERDAM

afbeeldingen via Favim  bron Happinessislikeasunnyday en Heartofmilk

Deze zomer & najaar staat er qua Handlezen weer het één en ander op het programma bij de Volksuniversiteit in Amsterdam

Zomerworkshop
die van 3 juli zat overvol maar voor die op 30 juli waren er van de week nog twee plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan via de website VUA

Opendag
op 31 augustus is het Opendag bij de Volksuniversiteit van 12.00 - 16.00 uur. Mocht je meer informatie willen over de cursus in het najaar, kom die dag dan langs op de Rapenburgerstraat 73. Overigens zijn er vele leuke cursussen, dus sowieso een bezoekje waard.

Cursus Handlezen
Dit najaar start er ook weer een cursus Handlezen op de donderdagavond van 31 oktober t/m 27 november. Vanaf half juli is het mogelijk om je inschrijven via de website van de VUA.

HAPPINEZ FESTIVAL


Vorig jaar was het allereerste Happinez Festival een groot succes. Dit jaar zal ik, onder de hoede van Ellen Duim, er weer bij zijn. Het Festival is van 6 t/m 8 september. Ikzelf zal er niet alle dagen zijn. Naar alle waarschijnlijkheid wordt dat op zondag 8 september. Tegen die tijd laat ik dat nog wel even weten. Wil je meer nformatie over wat er allemaal te doen is dagen? check de site van het HAPPINEZ FESTIVAL 2013 Wat in iedergeval heel belangrijk is: het Handleesboek 'breng lijn in je leven' van Ellen Duim wordt tijdens het dit festival gelanceerd!

BETER & LEUK


Na mijn zomervakantie zal ik ook weer korte consulten geven bij BETER & LEUK in augustus op donderdag 8 augustus & zaterdag 17 augustus. In september op de donderdagen 5 & 9. Al die dagen van 12.00 - 15.00. Heerlijke koffie of thee met een handlezing voor slechts € 10,-.

WORKSHOP INTUITIE IN HANDEN & SYMBOLEN


Op 27 oktober 2013 staat de laatste ééndaagse workshop Intuïtie in handen & symbolen voor dit jaar gepland. Wat gebeurt er zoal?

PROGRAMMA
In de ochtend leer je waar intuïtie allemaal in de handen kan staan. En nog leuker, aan de hand van de afdrukken van jouw eigen handen, zie je waar jouw specifieke deel aan intuïtie zit, of je deze toepast in je dagelijks leven of waar je juist extra aandacht aan kunt besteden. Daarnaast leer je met het theorie gedeelte de verschillende vormen van intuïtie in de handen ook bij anderen te herkennen.
In de middag leer je hoe je via de symbolen van de tarot leert te luisteren naar je intuïtie. Uit de enorme collectie verschillende orakelkaarten kiest ieder zijn eigen beeldtaal uit om daarna door middel van oefeningen gericht met elkaar aan de slag te gaan.

Voor meer inhoudelijke informatie check deze link
Wil je je hiervoor opgeven, stuur een email naar joyce@vannispen.nl


-------------------------------------------


Rest mij jullie een geweldige zomerperiode toe te wensen. Ik ben bereikbaar, stuur me gerust een email maar vergeef me wanneer m'n antwoord iets langer op zich laat wachten.