Volle maan 12 maart Wat mag het licht zien?

Komende zondag is het weer volle maan, de Maan van het Licht. Nu hebben we de wensen opgeschreven bij de Maan van de Aanvang, het pad uitgestippeld bij de Maan van de Wijsheid en dan is het nu de tijd om de wensen nog eens goed door te nemen. Want net als in de natuur kom niet ieder zaadje uit, dus kijk welke zaadjes je laat kiemen dit jaar, welke niet en welke nog wat langer in de grond moeten blijven.

Pak de lijst erbij en ga eens goed na: Wat mag dit jaar het licht zien?
Wees heel eerlijk naar jezelf. Sta je nog steeds hetzelfde tegenover wat je toen wenste?
Welk plan heeft nog te veel haken & ogen? Welke wens is wellicht voor nu te hoog gegrepen? Moet er te veel overhoop gegooid worden om het te realiseren? Of zijn er andere aspecten of wellicht mensen waar je nu heel graag je tijd aan wilt besteden die wanneer je nu je wens zou realiseren het onderspit delven? Zo ja, is dat het op dit moment waard?
Kortom wees goudeerlijk en stel jezelf al die vragen. Want als het nu nog niet het juiste moment is, of dat de volgorde anders moet dan je in eerste instantie voor ogen had en je krijgt nu dat inzicht, dan heb jij ook het licht gezien :-).

                      afbeelding via Which-witch

Nou, en dan heb je 'm dus, je wensenlijst voor dit jaar. En bij iedere wens die op die lijst staat kun je ook verwoorden waarom die daar staat want je hebt er lang, goed en breed over nagedacht en gevoeld. In feite heb je nu een plan voor dit jaar. Leef dan ook iedere dag bewust met de wetenschap dat je die wensen gaat realiseren, want je zet je daar vol voor in en iedere dag kom je weer een stukje dichterbij je doel. 

Veel plezier! En hou altijd deze twee regels in gedachten bij alles, dus ook bij het finaliseren van je wensenlijst voor dit jaar.
1) Doe wat je wilt, maar schaad een ander niet;
2) Alles wat je doet komt in drievoud bij je terug.