Retraite, ontdek & leef de beste versie van jezelf

Drie jaar geleden vroeg ik tijdens een consult of Irma plannen had om naar het buitenland te vertrekken. 'IK? Nee da's niks voor mij, 'zei Irma. December 2016 ontving ik een berichtje van Irma, 'surpise' Irma & Joost waren vertrokken naar Spanje. Enkele weken geleden sprak ik Irma weer en het idee voor een retraite op hun nieuwe locatie in Spanje zag het licht.

Nu ben ik niet meer dezelfde als toen ik met handanalyse begon, nieuwe bezigheden zoals 'de Maan & Energie' en oude bezigheden zoals 'Tarot & Mineralen' hebben hun plek in mijn werkveld veroverd, dus het wordt een programma waarbij jij kennis maakt met al deze aspecten.

WAAROM DEZE RETRAITE?
Het doel van deze retraite is om inzicht te krijgen in jouw onderbewuste deel, hoe dit jouw handelen be├»nvloed, en welke lessen & krachten hierin liggen. 
Vervolgens gaan we aan de slag met deze inzichten, leren we vertrouwen op ons onderbewuste deel en dit actief in te zetten.
We zijn allemaal aardbewoners, die stuk voor stuk gebonden zijn aan dezelfde collectieve energie hier op aarde, maar ook individuen met ieder een eigen kracht, les en doel.
In deze retraite leer je hoe jij de collectieve energie bewust kunt inzetten opdat jij als individu de beste versie van jezelf kunt zijn hier op aarde, dienend aan het collectief.

Klinkt mooi, maar wat komt er dan aan bod?  Even kort puntsgewijs:

HANDANALYSE
De huidpatronen en de invloed daarvan, de link met de elementen, wat de algemene kracht & les is van deze huidpatronen en het besef wat de invloed hiervan is in jouw leven. Daarnaast kijken we naar de intuïtieve lijnen in de handen. Je krijgt dus zowel informatie om bij anderen in te zetten maar ook inzichten in jezelf, want je eigen handen zijn het studiemateriaal.

TAROT & DE ELEMENTEN
Algemene wetenswaardigheden over de Tarot, het verschil tussen de Grote Arcana & de Kleine Arcana en de link met de elementen. Maar ook wat doen de kaarten met jou? wat roepen de kaarten bij jou op? Het gaat er vooral om dat je gaat vertrouwen op de verborgen kennis die al bij iedereen aanwezig is en deze weer wakker te schudden en te gebruiken.

NUMEROLOGIE
De verborgen informatie van getallen, het uitrekenen van het zielsgetal & levenslesgetal. En de linken met de Tarot, stenen & kleuren.

DE MAAN & ENERGIE
Het werken met energie. De energie van de maan, stenen en het toepassen van energie door middel van de pendel of wichel. De verschillende standen van de maan en de invloed daarvan. Het praktisch inzetten van deze energie, hoe je een kring opzet en welke stenen waar in jouw behoren kring horen te liggen. 

En uiteraard sluiten we de retraite af met een VOLLE MAANVIERING   

WANNEER & WAAR
De retraite is van zondag 1 oktober (aankomst) tot vrijdag 6 oktober (vertrek). Waarom dan? De zomer is voorbij en de tijd van de herfst komt er aan. Staat de zomer voor actief naar buiten, dan staat de herfst voor loslaten. Maar loslaten bij een aangename temperatuur in Spanje voelt prettiger dan in een stormachtige Nederlandse regenbui. Helemaal wanneer je dit in VILLA TRANQUILO mag doen. Een heerlijke villa gelegen tussen de sinaasappelboomgaarden en bergen, slechts op 50 minuten rijden afstand van Valencia Airport.

KOSTEN
De kosten zijn € 695,-
Vijf x overnachtingen + ontbijt, lunch, diner & drinken en het volledige retraite programma met al het lesmateriaal.
De reiskosten zoals retourvlucht naar Valencia of Allicante, of overig transport zijn NIET bij de prijs inbegrepen

VOOR WIE?
Deze retraite is alleen voor vrouwen, sorry mannen, jullie hebben een andere energie. Ben je van het vrouwelijke geslacht en zoek je de antwoorden niet langer buiten jezelf, wees welkom!
Er kunnen slechts 6 deelnemers mee doen, dus heb je interesse en wil je nog meer informatie stuur een mailtje naar joyce@vannispen.nl