Volle Maan 28 juni........Wasdom & Genieten

Het is volop genieten bij deze maan, want alles is gedaan. Je hebt erover nagedacht welke zaden je zou willen planten bij de Maan van de Aanvang. Bedacht welke plek het beste zou zijn tijdens de Maan van Wijsheid. Weloverwogen een keuze gemaakt, wat voor nu, wat voor een andere keer met de Maan van het Licht. Om vervolgens te gaan zaaien en de juiste verzorging en bescherming te geven bij de Maan van de Liefde. De groei bewonderd en daar waar het nodig was, nog wat extra aandacht gegeven tijdens de Maan van de Terugkeer & Maan van Expressie.

                       afbeelding van één van mijn favouriete artiesten Lady Viktoria

Dus een hele hoop werk heb je geleverd, man wat heb je gewerkt. Er zullen nu geen grote veranderingen meer zijn, want alles staat stevig in de grond. Moeder Aarde laat zich in alle pracht & heerlijkheid zien, alles heeft z'n plek gevonden zowel in jou als in de natuur dus tijd om te genieten van de warmte, de lange avonden en het voldane gevoel, wetende dat je alles hebt gedaan wat je tot nu hebt kunnen doen. Misschien heb je nog een kleine wijziging hier en daar, maar meer ook niet.

En dan kan opeens dat WOW moment als een bliksem inslaan. Dat je ziet wat er allemaal al tot wasdom is gekomen en wat er nog tot wasdom kan gaan komen. Dat je bewust bent van wat jou allemaal ten deel is gevallen of gaat vallen door jouw inzet op het juiste moment. VIER het, de deel de blijdschap en ga lekker liggen genieten op een stapels kussens net zoals III de Keizerin van de Tarot. Want met de volle maan in Steenbok zal je meer geneigd zijn om je te richten op verantwoordelijkheden en verplichtingen, prima, maar even niet bij de Volle Maan viering! Nu eerst gewoon genieten!