Volle Maan 18 mei....'express yourself'

Deze volle maan, 'de Maan van Expressie' gaat over groei. In de natuur is het één groot feest van expressie. Alles wat gezaaid is, is in volle groei & bloei en het belooft een mooie oogst te worden.

En hoe zit het met jouw wensen die je gezaaid hebt? Hoe staat het daarmee? Zijn deze ook aan het groeien op weg naar bloei? Een goede tijd om hier even bij stil te staan en te genieten van al die groei, niet alleen in de natuur maar ook de groei van jouw wensen voor dit jaar. En realiseer wat er allemaal al is gebeurd, hoe fantastisch is dat? Genieten is het motto in deze tijd van 'de Stier'.

                                                           afbeelding via i.pinimg.com

Kijk dan ook of er ergens nog meer aandacht aan gegeven moet worden. Hebben sommige wensen bemesting nodig? Waar moet nog extra energie aan worden gegeven om straks toch die veelbelovende oogst te realiseren?

De zon staat die dag in Stier die dol is op veiligheid en geborgenheid, maar... met de volle maan in Schorpioen wordt je uitgedaagd om toch even dieper te graven. Wat is het dat jou weerhoudt jouw volledig potentie hier in het aardse vorm te geven? Gebruik de intense emoties die je wellicht deze maan zal ervaren als indicator voor hetgeen waar extra aandacht naar toe mag of zelfs getransformeerd mag worden. Hou niet vast aan die 'schijnveiligheid', vlieg als de verheven gedaante van de Schorpioen er boven uit en leef volgens JOUW eigen waarheid.

Misschien werpt de tarot legging die ik voor deze Volle Maan van Expressie heb gecreëerd wat meer maneschijn op de potentie in jou die nu nog verborgen ligt.En hou altijd deze twee regels in gedachten bij alles, dus ook hierbij:
1) Doe wat je wilt, maar schaad een ander niet;
2) Alles wat je doet komt in drievoud bij je terug.