Extra cursus 'Leven met de Maan'

Aangezien de 'live' versie van de cursus 'Leven met de Maan 2022' al volgeboekt was, heb ik op het laatste moment toch besloten om nog een extra groep in het leven te roepen. Eentje die ook toegankelijk is voor mensen die niet in de directe omgeving van Amsterdam wonen. Deze groep zal de cursus voor een gedeelte via Zoom en een gedeelte 'live' volgen. Wat behelst deze cursus ook alweer?

                                            Afbeelding via bestanimations

Dit is een cursus van dertien lessen, één keer per maand, waarbij jij alles leert over de thematiek van de volle manen, de verschillende fases van de maan, hun energie en hoe deze op praktische wijze, als een kompas, toe te passen in jouw leven. Daarnaast gaan we met diverse tools aan de slag zodat jij magie op bewuste wijze kunt in zetten. Hoe meer je in ‘tune’ bent met de natuur, hoe ge-aarder je bent en bewuster van de energie in jezelf en om je heen. Dit zorgt niet alleen voor een evenwichtiger en vrolijker leven maar brengt ook het besef dat voor alles een tijd & plaats is.

Ikzelf sta in het cursusjaar 7 dagen per week via de whatsapp groep voor vragen tot je beschikking.

Mocht je nu zoiets hebben van ja, da's wat voor mij. Stuur mij dan snel een bericht want we gaan in januari van start: joyce@vannispen.nl

De kosten zijn € 550,-