Happinez Festival 2013

Komende vrijdag 6 september gaat het Happinez Festival van start. Drie dagen lang bruist het terrein van Fort Voordorp met workshops, lezingen, proeven, genieten, ontdekken, consulten etc. Werkelijk een feest voor alle zintuigen.


Ook dit jaar is Ellen Duim, mijn lerares, weer aanwezig bij het Happinez Festival waar zij diverse lezingen zal geven en de mogelijkheid biedt om korte handleesconsulten te ontvangen van haar (ex)studenten. Op zondag 8 september zal ook ik in haar tent te vinden zijn voor korte handleesconsulten.

Nu is dit Happinez Festival een hele speciale voor Ellen, want vorig jaar tijdens het Festival is ze gespot door een uitgever die haar gevraagd heeft een boek te schrijven en tada, een jaar later zal zij haar boek presenteren tijdens dit festival. Hoe gaaf is dat! Ik weet niet of het gepast is om trots te zijn op je lerares, maar ik ben het wel.

Afgelopen zondag, tijdens de besloten presentatie van het boek, was hij al direct uitverkocht. Zelfs haar eigen exemplaar moest ze van de hand doen. Niet getreurd, het boek zal in grote getallen te verkrijgen zijn tijdens het Happinez Festival, maar voor het geval dat je niet kan wachten is hij te bestellen bij de uitgever ANKH HERMES.Voor meer informatie over het HAPPINEZ FESTIVAL, openingstijden, programma en bestellen van kaarten, klik op de link.