Twee dingen

19 SEPTEMBER: BETER & LEUK

Eerst het reguliere, zijnde dat ik donderdag 19 september weer bij BETER & LEUK van 12:00 - 15:00 om handen te lezen, je hoeft niet te reserveren, kan gewoon binnenlopen en gaan zitten en dan krijg je er ook nog wat heerlijks te drinken bij. Kosten € 10,-. Wees welkom!


22 SEPTEMBER: BlizzAffair

En dan de andere mededeling. Komende zondag 22 september zal er voor de allereerste keer in hartje Amsterdam BlizzAffair worden georganiseerd. Een evenement voor body, mind & soul.

BlizzAffair is een initiatief van de twee zusjes Elbaz die heel graag een eigentijds trendy evenement voor Body, Mind & Soul wilden organiseren zonder 'geitenwollen sokken gehalte' op een top loktie. En dat is gelukt!

Er zijn diverse deelnemers, van kaartleggers, paragnosten, mediums, hand-, tenen- en koffiediklezers aan toe maar ook massages, healing, alternatieve geneeswijzen en therapieƫn, verkoop van bio-beauty, prachtige sieraden, organic-, raw en veganfood. Kortom een evenement waar alle zintuigen worden geprikkeld. En ik ben er ook bij voor korte handleesconsulten.

Waar? Bij Little Buddha Amsterdam op het Leidseplein
Hoe laat? van 11:00 - 18:00
Kosten?
Entree: €7,50 (vanaf 13 jaar, kinderen t/m 12 jaar gratis entree)
Consult: €15,00 (ongeacht de duur van het consult maar tenminste 15 minuten)

Voor meer informatie & het bestellen van een  Early Bird Ticket met €1,- korting check de site BLIZZAFFAIR

Ik vind het zelf ook bijzonder spannend en ben enorm nieuwsgierig.