Cursus 'Leven met de Maan'

Begin augustus heb ik al aangegeven wat er allemaal na de zomerperiode op de planning stond. Helaas zijn sommige dingen alweer achter de rug, andere zijn in volle gang, maar er zijn er ook nog een paar die nog van start moeten gaan waaronder de het laatste in het rijtje: de cursus 'Leven met de Maan'.

Waar gaat het dan over? Eigenlijk heel simpel: Iedereen is bekend met de maan, die bol waar het licht van de zon op wordt weerkaatst en ervoor zorgt dat er in het donker ook nog een nachtlampje brandt. Echter, we staan er zelden bij stil dat deze ook een enorme invloed heeft op alles wat leeft op deze planeet en al die verschillende schijngestaltes van de maan geven weer een andere energie. 

Bij deze cursus leer je hoe je de energie van de maan op praktische wijze kunt inzetten in je leven, als een soort kompas, waarbij we de specifieke thematiek van alle manen in een jaar behandelen. Hoe deze weer in verbinding staan met de acht jaarfeesten, hoe je een veilige kring opzet, we zoeken uit welke stenen er in jouw kring horen en nog meer andere leuke dingen die allemaal te maken hebben met het inzetten & toepassen van energie.


                               afbeelding via Beauty is Worth a Gif 

Kortom een hele afwisselende maandelijkse cursus waar veel aan bod komt, echter, er zit ook huiswerk aan vast! Niet het soort huiswerk wat je voor mij moet doen, maar juist voor jezelf, jijzelf wordt er een beter, blijer mens van wat uiteraard ook weer invloed heeft op de rest van je omgeving.


De cursus bestaat uit twaalf lessen, 1x per maand op zaterdagmiddag tussen 15:00 - 17:00.
We starten op zaterdag 9 december, zodat je bij de eerste volle maan 'de Maan van de Aanvang' op 2 januari 2018 goed voorbereid aan de slag kunt gaan. Een goed begin is het halve werk!

Heb je interesse? Stuur mij zo snel mogelijk een mailbericht : joyce@vannispen.nl, want het aantal deelnemers dat mee kan doen is beperkt.