Volle maan 3 december 2017.....Kracht

Dit is de maan waarbij we ons klaar gaan maken voor de 'spirituele winterslaap'. In de natuur gaat alle kracht weer terug naar binnen, in de buik van Moeder Aarde, zodat in de lente alles wat levensvatbaar is weer met hernieuwde levenskracht naar boven kan komen.

De komende donkere & koude maanden vragen om bescherming en kracht om onze geest rust te geven en je bewust te maken, zodat je wellicht een mogelijke oplossing vindt voor een moeilijke situatie, of een inzicht krijgt in dat oude patroon, of wellicht is er nog oud zeer te verwerken.
Daarnaast geeft deze maan ook kracht en bescherming voor alles wat het aardse gaat verlaten en hier rust in mag vinden, want niet alles komt bij de volgende lente weer naar boven. De energie die we van deze maan mogen ontvangen helpt ons met het loslaten en geeft kracht voor het herstel, hier op aarde of ergens anders.

                             afbeelding van Richey Beckett via OMG Posters!

Dus ga je hier op voorbereiden, zorg dat je huis een warme, veilige, sfeervolle plek is waarin jij prettig en beschermd deze periode van introspectie & innerlijke groei in kan gaan. Kijk naar welke inzichten je het afgelopen jaar hebt gekregen en wat wil je hier vervolgens mee gaan doen.

En vergeet niet:

1) Doe wat je wilt, maar schaad een ander niet;
2) Alles wat je doet komt in drievoud bij je terug.