Onthulling Nieuwe Maan Focus

Eens kijken wat de Tarot jouw heeft te vertellen over jouw focus voor dit jaar.
1.  KELKEN 2

Kelken staan voor het element water, onze gevoelens. Het getal twee staat voor het vrouwelijke aspect, samen, in verbinding met anderen, het beste voor beide partijen. En daar ligt de focus voor jou het komend jaar in het verbinden met de ander op gevoelsniveau. En dit kan op welk vlak dan ook, of het nou in de liefde is, vriendschap of bedrijfsmatig, het gaat erom dat je je openstelt voor de ander op de golflengte van je hart (met of zonder koffie :-)


2.  RIDDER VAN PENTAKELS

Ridders zijn altijd onderweg, in de actie, of er nu een jonkvrouwe moet worden gered of een graal moet worden gevonden, ze zijn er dol op. Maar deze ridder niet. De ridder van Pentakels is zich namelijk bewust van het feit dat er een tijd van zaaien en een tijd van oogsten is. Tussen het één en het ander zit een periode van geduldig wachten, je kunt het proces niet versnellen.  Jouw focus voor dit jaar is dus af en toe pas op de plaats, laat de magie z'n werk doen voordat je aan de volgende stap begint, dan zal je oogst een stuk beter zijn.

3.  21 DE WERELD


Ken je dat gevoel, dat ene moment dat alles op z'n plek valt, alles klopt, perfect zoals het is. Natuurlijk valt dat niet af te dwingen maar......we kunnen er wel naar streven! En hier ligt jouw focus dit jaar. Je wilt zo veel & zo vaak mogelijk de energie van jezelf en jouw handelen precies in lijn brengen met de energie om je heen. Exact bewegen volgens het ritme van het universum, als in een dans. Een prachtige vrije dans!

4. ZWAARDEN 2

Tja, je zit in dualiteit, ergens weet je dat je een keuze moet gaan maken, maar welke van de twee dan? Want beide opties zijn goed. Moeilijk, moeilijk, moeilijk. Maar geloof me, je komt er niet uit door je hersenen als een razende te laten werken. Je zal contact moeten maken met je hogere wijsheid en dit lukt alleen wanneer je volledig in jezelf keert, je ogen sluit en luistert naar die stem 'deep down'. En daar ligt jouw focus voor dit jaar want er zullen keuzes gemaakt moeten worden, no doubt about it.

Het Tarot deck wat in deze legging is gebruikt is: Moon Void Tarot door Stefanie Caponi. Binnenkort verkrijgbaar in mijn webshop!