Nieuwe Maan in Schorpioen mooi moment.....

...... om jullie te vertellen dat er een website is! Huh is dit niet je website dan? Nee, dit is de blog. Indertijd, toen er nog niet zoveel werd geblogd, vond ik dat dit meer dan voldoende was. Maar ja, we zijn inmiddels zeven jaar verder en ik sta natuurlijk ook niet stil, er is continue van alles in ontwikkeling en ik wilde graag al die verschillende facetten bij elkaar hebben op een website.

En dat is gelukt! Mind you, een totaal andere uitstraling dan deze blog, eentje die meer de onbewuste kant aanspreekt en je uitnodigt om deze het licht te laten zien.
En zoals jullie weten, 'its all about timing'...want zowel de Nieuwe Maan (donkere, niet zichtbare maan) als de Zon staan vandaag beide in het teken van Schorpioen (het teken waarin ik ben geboren). Verbonden met de planeet Pluto, gaat de Schorpioen graag op zoek in de diepste donkerste krochten van de ziel. Maar de Schorpioen kent ook een andere kant in zich, namelijk de Adelaar. Het is de schorpioen die de schatten in het donker zoekt, alle antwoorden liggen tenslotte binnenin ons, om vervolgens op te stijgen als de Adelaar en te leven vanuit die hogere eigen waarheid.

Nu is de Nieuwe Maan altijd een goed tijdstip voor het vaststellen van intenties, zie het als een nieuw begin. Dit gecombineerd met de Schorpioen en de herfst (het seizoen van transformatie) ligt daar nu die uitnodiging om zelf eens een kijkje te nemen in jouw ziel, opzoek naar datgene wat getransformeerd mag worden. Dus neem maar eens een kijkje vandaag op de WEBSITE  wie weet brengt het je net die inspiratie om de stap te zetten.

Uiteraard blijft deze blog gewoon bestaan, no worries! en....over een paar weken zal er ook een Shop vol met 'magical stuff' zijn. Tegen de tijd dat die open gaat laat ik het weten.

     foto door Sarah Rezallah Kakar