Volle Maan 23 november 2018....KRACHT & FLAVOURITESLIVE!

Dit is de maan waarbij we ons klaar gaan maken voor de 'spirituele winterslaap'. In de natuur gaat alle kracht weer terug naar binnen, in de buik van Moeder Aarde, zodat in de lente alles wat levensvatbaar is weer met hernieuwde levenskracht naar boven kan komen.


                   Afbeelding door Lady Viktoria

De komende donkere & koude maanden vragen om bescherming en kracht om onze geest rust te geven en je bewust te maken, zodat je wellicht een mogelijke oplossing vindt voor een moeilijke situatie, of een inzicht krijgt in dat oude patroon, of wellicht is er nog oud zeer te verwerken.
Daarnaast geeft deze maan ook kracht en bescherming voor alles wat het aardse gaat verlaten en hier rust in mag vinden, want niet alles komt bij de volgende lente weer naar boven. De energie die we van deze maan mogen ontvangen helpt ons met het loslaten en geeft kracht voor het herstel, hier op aarde of ergens anders.

Dus ga je hier op voorbereiden, zorg dat je huis een warme, veilige, sfeervolle plek is waarin jij prettig en beschermd deze periode van introspectie & innerlijke groei in kan gaan. Kijk naar welke inzichten je het afgelopen jaar hebt gekregen en wat wil je hier vervolgens mee gaan doen.

En hoe leuk is het, dat deze volle maan dan samen loopt met de eerste dag van FLAVOURITESLIVE!  Je hebt niet alleen dat hele weekend de tijd om dat ene unieke cadeau te scoren voor Sint of Kerst, maar het is ook het uitgelezen moment om je te richten op het winterklaar maken van je huis. Bij FlavouritesLive! vind je de mooiste spulletjes, kaarsen, kussens of heerlijke dekens zodat jij je veilige, warme en sfeervolle plek hebt voor straks.

En... niet te vergeten, ik ben er! Dus grijp die kans om ook even wat introspectie te verrichten door je handen te laten lezen, een tarotkaart te leggen of je thema voor het jaar te laten uitrekenen en bespreken.


Kortom alles is er om jou geslaagd de winter door te laten komen. Dus kom langs bij de Kromhouthal in Amsterdam!

En vergeet niet:

1) Doe wat je wilt, maar schaad een ander niet;
2) Alles wat je doet komt in drievoud bij je terug.