Kettingen onthulling1.  ZWAARDEN DRIE

AU! HARTENPIJN: Drie zwaarden doorboren dat arme roodborstje rechtdoor het hart. Maar zoals je ziet er is geen spoortje bloed te zien. Die zwaarden staan namelijk voor je gedachten of misschien zelfs voor de woorden van anderen waar jij weer gedachten over hebt. En geloof mij, dat zijn geen positieve gedachten want ze snijden dwars door je hart. Maar weet, het getal drie staat voor groei, dus wanneer jij nou eens die hartenpijn accepteert en er ook daadwerkelijk voor uitkomt.....pas dan zal er ruimte voor heling ontstaan.

2.  STAVEN NEGEN

IK STA ER ALLEEN VOOR: De laatste loodjes wegen het zwaarst en dat is bij deze ook het geval. Je dacht misschien dat je er al was maar helaas er was een kink in de kabel en die had je niet zien aankomen. Of misschien denk jijzelf dat je altijd alles zelf moet oplossen, fixen of redden. Weet dat je er niet alleen voorstaat, je hoeft het niet alleen te doen. Verzamel mensen om je heen, versterk de verdedigingslinie of breid je hulptroepen uit zodat je gesteund en gesterkt door anderen de boel met succes kunt afhandelen, wat het dan ook mag zijn.

3.  GERECHTIGHEID


OORDELEN: Bewust of onbewust, we hebben vaak ergens een mening of oordeel over. Het moeilijke is om deze dan ook alleen te zien als de mening of oordeel van diegene en deze niet op jouw persoonlijk te betrekken. Ieder mens handelt vanuit haar of zijn eigen perspectief en de kaart 'Gerechtigheid' vertelt ons dat wij, als mens, nimmer het gehele plaatje kennen. Welke feiten je dan ook mag optrommelen om je mening of oordeel te staven, het blijft in dat opzicht een beperkte visie, simpelweg omdat wij zelf allemaal mens zijn. Dus laat je niet weerhouden door de mening van de ander of kijk welke oordelen jij wellicht zelf hebt waardoor je niet handelt naar het hetgeen jij zou willen. Voordat je de knoop doorhakt bezie de opties van alle kanten, win informatie in, luister naar anderen 'but in the end'... draait het om JOUW besluit en jouw motivatie, niet die van een ander.

4. KELKEN NEGEN

JE HEBT HET TOCH GOED: Waarom zou je het anders willen? Alles in overvloed, je hebt het dik voor mekaar. Geen wolkje aan de lucht, maar toch knaagt er iets. Wat wil je nou ECHT? En dat is vaak het moeilijkst, want ja wanneer je alles hebt, dan is er toch geen reden om te veranderen? waarom alles over een andere boeg gooien? Waarom zou je die gok wagen? Alles op het spel zetten? Luister naar je innerlijk, wat zegt die stem. Niemand, echt niemand kan voelen wat jij voelt, kan weten wat er in jou speelt en waarom het voor jou nodig is om wel alles over een andere boeg te gooien. Dus go for it, ook al zegt de rest dat je gekke Henkie bent, ga!