onthulling 'Blessings in disguise'

First things first....hele fijne kerst allemaal en dan nu hieronder:

1.  SCHILDKNAAP VAN KELKEN (child of Cups)

Het lijkt erop dat jij het afgelopen jaar een behoorlijke dosis intuïtieve heldere inzichten hebt mogen ontvangen. Al deze boodschappen hebben je duidelijk aangegeven dat de tijd was aangekomen om je meer op het spirituele pad te gaan begeven. Meditatie, zelfreflectie & zelfacceptatie heeft een belangrijke rol gespeeld in 2018 waardoor je nu heel anders in het leven staat dan een jaar geleden.


2.  XVII DE STER

Ook al ben je het afgelopen jaar misschien geconfronteerd met situaties waarbij je het even niet meer zag zitten. Of je dacht je misschien dat het verkeerde besluit had genomen. Wat bleek, 'the Universe had your back baby'.  Dit jaar heb jij op een persoonlijk niveau de totaliteit en eenheid ervaren met de gehele kosmos. Je hebt het grotere plaatje gezien en geleerd: Vertrouw!

3.  KELKEN II


Tel ze eens bij elkaar op, die mensen waar jij dit jaar echt mee in verbinding bent gegaan. Die mensen die je hebt ontmoet dit jaar en waarbij bleek dat je op dezelfde golflengte zat? Hoe fijn was dat! Of het nu om vrienden, familie of zakelijk ging, die connectie heeft er absoluut voor gezorgd dat er een dieper begrip voor elkaar is ontstaan.

4. AAS VAN STAVEN

Het is een uitdagend en actief jaar voor jou geweest. Of het nu om een passievolle relatie, een nieuw project of om een spirituele uitdaging ging, JIJ hebt de de staf aangepakt en vol kracht & enthousiasme er iets nieuws mee meer neergezet. Heerlijk!